Economia

moldàvia

La companyia Wizz Air suspèn els vols amb Moldàvia

La mesura entrarà en vigor a partir del pròxim 14 de març

L’aerolínia de baix cost Wizz Air deixarà de volar a Moldàvia per motius de seguretat en l’espai aeri, segons informa la companyia hongaresa en un comunicat difós ahir i recollit per diversos mitjans. El mes passat, les autoritats ucraïneses i moldaves van denunciar en més d’una ocasió la irrupció de míssils russos en l’espai aeri moldau, la qual cosa suposa un risc. Per aquest motiu, la companyia ha decidit suspendre les connexions amb Chisinau. La mesura serà efectiva a partir del pròxim 14 de març, segons indica la nota difosa per l’aerolínia de baix cost. El Ministeri moldau d’Infraestructures va lamentar la decisió de la companyia.

Moldàvia tem ser el pròxim objectiu de Moscou. Divendres passat, el Kremlin va advertir que “tota acció que suposi una amenaça per a la regió moldava de Transnístria serà considerat per Moscou com un “atac contra el país”, segons va informar l’agència Efe, després d’haver acusat Kíiv de planejar un atac de falsa bandera a la zona. En els últims temps s’han multiplicat les manifestacions impulsades per l’extrema dreta contra el govern europeista moldau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.