Política

Una cinquantena de personalitats donen suport a Ernest Maragall

“Maragall, més que mai” serà el lema de la precampanya del candidat d’ERC a les municipals de Barcelona

L’alcaldable ha criticat Colau per “prohibir-ho tot” i ha acusat Trias de “vendre” la ciutat

El músic Joan Chamorro, l’arquitecta Maria Sisternas o el director del Primavera Sound, Alberto Guijarro, junt amb exconsellers com Joaquim Nadal, Carles Mundó i Carles Campuzano, formen part de la cinquantena de personalitats que avui han donat suport a la candidatura d’Ernest Maragall a l’alcaldia de Barcelona.

El cap de llista d’ERC per a les eleccions municipals de la capital catalana ha aplegat aquests suports a la Casa Rius, al carrer d’Enric Granados de Barcelona, on Maragall ha donat a conèixer el lema de la precampanya: “Maragall, més que mai”. El candidat d’ERC ha aprofitat l’ocasió per carregar contra l’actual alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a qui ha acusat de “prohibir-ho tot”. Alhora, també ha criticat l’alcaldable per Junts, Xavier Trias, de qui ha alertat que el seu model quan va ocupar l’alcaldia es va basar a “regalar la ciutat a interessos privats, als operadors turístics i als cotxes”.

El grup de persones que hi donen suport han presentat un manifest que lloa Maragall com a “única persona capaç de liderar un nou període” a Barcelona “amb mirada llarga” i “sense deixar ningú enrere”. El text insta a abandonar els “retrets inútils” entre les diferents sensibilitats de la ciutat, i a deixar enrere “experiments fracassats” per “construir present i futur per una ciutat en positiu”.

Altres noms destacats que secunden la candidatura de Maragall són els mateixos membres del seu consell assessor, com Joan Ignasi Elena, Raül Romeva, Joan Queralt, Josep Caminal, Oriol Clos, Francesc Subirada i Olga Arderiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.