Societat

L’Ajuntament de Barcelona tanca 45 dies la discoteca Carpe Diem per infraccions de seguretat

És fruit d’una campanya d’inspeccions del consistori i la Guàrdia Urbana a locals musicals i discoteques del Front Marítim

L’Ajuntament de Barcelona ha tancat la discoteca Carpe Diem durant 45 dies després que s’hi hagin detectat diverses infraccions en matèria de seguretat. Segons ha avançat el diari La Vanguardia, les infraccions s’han detectat durant la campanya d’inspeccions periòdiques que el consistori i la Guàrdia Urbana venen realitzant des de l’any 2019 a la zona del Front Marítim.

Ja existia una sentència que determinava el tancament temporal de la sala, però no ha estat fins ara que els diferents recursos interposats per l’establiment s’han desestimat i per tant que la sentència ha de ser ferma.

Fonts municipals han explicat a l’ACN que l’origen d’aquestes intervencions es remunta a les campanyes de Sant Joan i Cap d’Any dels anys 2017 i 2018, quan es van detectar nombrosos incompliments en matèria de seguretat i soroll als locals de la zona. Fruït d’aquestes intervencions, la discoteca Pachá ja va ser tancada durant 15 dies i el local Shoko té pendent de resolució judicial una proposta de tancament temporal de 90 dies per diferents infraccions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.