Societat

Absolt l’extinent alcalde de Santa Susanna acusat d’abusar sexualment d’una noia el 2018

L’Audiència considera que no hi ha proves suficients per acreditar que la relació no fos consentida

L’Audiència Provincial de Madrid ha absolt l’extinent d’alcalde de Seguretat de Santa Susanna (Maresme) Josep Lluís Mulero (Ais-Junts) d’un suposat delicte d’abús sexual a una noia de 24 anys durant un viatge a Madrid el 2018. A la sentència, que ha avançat l’agència EFE, el tribunal considera que no ha quedat suficientment provat que les relacions sexuals que van mantenir no fossin consentides. També considera que “no ha resultat suficientment acreditada” la hipòtesi de la Fiscalia, que acusava l’exregidor d’haver abusat de la jove a l’hotel aprofitant que aquesta, després d’anar a sopar i prendre una copa, estava marejada i es va quedar adormida al llit.

Mulero va dimitir el febrer de l’any passat després de fer-se públics que havia estat acusat de violació per part d’una treballadora de l’empresa Institut Nacional Funerari, on feia de gerent. Els fets pels quals Mulero estava acusat, i pels quals la fiscalia demanava vuit anys de presó, es remunten al 9 de maig del 2018.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.