Successos

Alemanya

Apunyalen quatre persones en un gimnàs de Duisburg

La policia busca el sospitós, un home d’uns 30 anys, 1,80 metres d’alçada i barba negra

Un dels ferits es troba en estat crític

Quatre persones han resultat ferides de gravetat aquest per un individu que ha irromput amb una arma blanca en un gimnàs de Duisburg, a l’oest d’Alemanya. La policia busca l’agressor, que va aconseguir fugir del local.

L’atac es va produir dimarts a la tarda, segons ha informat aquest dimecres la fiscalia i la policia en un comunicat conjunt. Les forces de seguretat van rebre cap a dos quarts de sis diverses trucades alertant de l’atac a un gimnàs del carrer Schwanenstrasse, al centre de la ciutat i a prop de l’Ajuntament.

Segons el diari alemany Der Spiegel , que cita fonts de la fiscalia, un home va irrompre als vestuaris del gimnàs armat amb un ganivet llarg, probablement un matxet. D’acord amb la seva informació, l’individu hauria buscat agredir expressament un de les quatre víctimes i les altres tres haurien resultat ferides en trobar-se’l durant la fugida. És per aquest motiu que els investigadors no assumeixen el cas com a terrorisme.

Tres dels ferits van patir lesions amb risc vital i un quart va resultar ferit greu. Una de les víctimes encara es troba en estat crític, segons el comunicat de la fiscalia i la policia. Els quatre afectats, que es troben en hospitals propers, són de nacionalitat alemanya i tenen edats compreses entre els 21 i 32 anys.

La policia busca el presumpte autor dels fets, que segons els testimonis anava vestit amb un jersei de màniga llarga i pantalons foscos i duia una gorra negra amb la visera cap endavant. Segons la descripció preliminar, el sospitós és un homes d’uns 30 anys, d’aspecte meridional, d’uns 1,80 metres d’alçada i porta una llarga barba negra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.