Empreses

Voxel lidera les tecnològiques amb més dones a la plantilla

L’empresa catalana Voxel, líder en facturació electrònica i pagaments B2B en el sector turístic i canal Horeca, compta amb una representació del 34,4% de dones en la seva plantilla, un 5,2% més que la resta d’empreses tecnològiques ubicades a Barcelona, que tenen una mitjana d’un 29,2% de dones. Així ho indica l’estudi Women in Tech, elaborat per Joppy.

“Es tracta d’un reflex de la companyia amb el compromís per la diversitat i la inclusió en línia amb els nostres valors i la nostra filosofia”, explica Amaia Marsà, directora de màrqueting de l’empresa.

L’estudi destaca també macrotendències i indica que entre les dones que treballen en aquest sector a nivell mundial, el 64,3% ho fa a temps parcial. “Voxel també excel·leix en aquest camp, ja que totes les dones que treballen a l’empresa ho fan a jornada completa”, afirmen des de la companyia.

Facturació rècord.

El grup va tancar l’any passat amb una facturació de 14,8 milions d’euros, un 18,5% més que el 2021, la millor xifra en els seus 24 anys d’història. “Aquest últim exercici ha suposat un gran assoliment per a nosaltres i, tot i la situació provocada per la pandèmia, hem aconsguit els nostres objectius”, comenta Àngel Garrido, CEO de Voxel.

La companyia, que veu aquest 2023 com un any clau cap a la transició en l’obligatorietat de la factura electrònica, preveu accelerar el creixement i superar els 18,2 milions de facturació, una xifra que suposarà un increment del 23% respecte a l’any passat.

L’entrada en l’accionariat de l’empresa internacional Way2Vat, a través de la venda de la seva startup DevoluIVA, reforça el segment de viatges corporatius afegint la capacitat de recuperar l’IVA a nivell internacional. D’altra banda, l’aliança amb Booking.com, a través de la creació de Billback Request, una solució que automatitza la recuperació de la factura, permetent compensar o recuperar l’IVA, han estat dues accions que va impulsar el creixement de Voxel l’any passat.

En aquest camí, el grup s’ha posicionat enguany com a primer Payment Manager de la indústria amb la seva solució de pagaments Bavel Pay, que dona accés a múltiples proveïdors de pagaments amb una sola connexió.

D’altra banda, la seva plataforma de facturació electrònica i de pagaments, Bavel no para de créixer i ja compta a més de 50.000 hotels i 1.000 operadors turístics i agències de viatge ubicats en 100 països, gestionant més de 90 milions de factures electròniques a l’any.

La companyia compta amb gairebé 200 empleats, distribuïts entre Barcelona, Santo Domingo i Sydney, i com a empresa impulsa el propòsit d’impactar positivament en la societat. “Ser conscients del que fem, tenir en compte la societat i el planeta, no tenir por i guiar-nos pel nostre instint són part del procés cap a un nou paradigma empresarial on l’autoconeixment i la productivitat siguin compatibles”, afirma Xavier Ginesta, president de Voxel.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.