Política

guerra a ucraïna

Rússia anuncia la mort de dos dels seus comandants militars a Bakhmut

Les forces ucraïneses augmenten la pressió sobre les tropes russes

En un inusual anunci de baixes en el camp de batalla, el Ministeri de Defensa rus ha informat aquest diumenge en un comunicat que dos dels seus comandants, els coronels Viatxeslav Makarov i Ievgueni Brovko, han mort “heroicament“ en una zona pròxima a Bakhmut, en el front est d’Ucraïna.

Makarov, comandant de la 14ª brigada de fusellers motoritzats, va repel·lir juntament amb els seus homes “dos atacs enemics” abans de resultar “greument ferit i morir durant la seva evacuació del camp de batalla”, ha precisat el portaveu del Ministeri de Defensa rus, Igor Konatxenkov, en la nota recollida per l’agència Efe. Per la seva banda, Brovko, comandant adjunt del cos de l’exèrcit “encarregat del treball politicomilitar”, va morir “per ferides de metralla” en el front.

Rússia ha admès aquest diumenge pressió a Bakhmut. Quan es compleixen 445 dies de guerra des de l’inici de la invasió russa, Moscou ha assegurat que havia repel·lit “intents massius” de les forces ucraïneses per trencar les seves defenses a la zona. En els últims dies, Kíiv ha augmentat la pressió sobre l’exèrcit rus i continua amb el seu avenç en el front de Bakhmut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.