Societat

Sirera proposa ampliar els horaris de les terrasses a BArcelona

Com a solució a les molèsties, el candidat del PP opina que es pot subvencionar la insonorització de les finestres dels veïns

Creu que els incompliments es controlaran gràcies a la supervisió de la Guàrdia Urbana

El candidat del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Sirera, ha proposat ampliar els horaris de les terrasses els divendres i els dissabtes fins a la una de la matinada. En unes declaracions recollides per l’ACN en un establiment de Sarrià-Sant Gervasi, el candidat popular ha admès que el soroll pot causar molèsties i per evitar-ho planteja subvencionar els veïns dels locals perquè puguin canviar les finestres i els balcons per insonoritzar-los. Segons el candidat del PP els fons de les subvencions es podrien extreure del que es recapti de les taxes de terrasses, que tanmateix considera excessives.

Sobre els horaris, Sirera ha assegurat que l’ampliació que proposa “no molestarà” i ha remarcat que això ha d’anar acompanyat d’un control de la Guàrdia Urbana. L’alcaldable del PP ha volgut denunciar la “persecució” als restauradors per part del govern actual del consistori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.