Política

Colau promet climatitzar totes les escoles públiques de Barcelona en el pròxim mandat

L’actual alcaldessa i candidata dels Comuns afirma que hi instal·larà aire condicionat o ventiladors de sostre

Calcula que la inversió serà d’uns 90 milions d’euros

L’actual alcaldessa de Barcelona i candidata a les pròximes municipals per Barcelona en Comú, Ada Colau, s’ha compromès a climatitzar tant les 161 escoles públiques de primària com els setze instituts-escola de la capital catalana si assoleix l’alcaldia com a resultat de les eleccions del 28 de maig.

Colau calcula que aquesta mesura, que es durà a terme mitjançant aires condicionats o ventiladors de sostre, suposarà una inversió d’uns 90 milions d’euros. La candidata dels Comuns també ha anunciat que vol climatitzar uns 1.500 habitatges amb serveis municipals per a gent gran, i ha promès que engegarà un pla per crear espais d’ombra a les zones de joc infantil o places dures a més d’incrementar el nombre de refugis climàtics de la ciutat fins a arribar-ne a 400.

Colau ha pres tots aquests compromisos, recollits per l’ACN, als Jardins del Doctor Pla i Armengol, on ha subratllar que l’emergència climàtica és un dels principals reptes de les ciutats i ha denunciat que hi hagi partits que ho estiguin “menystenint” i practicant “negacionisme climàtic”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.