Societat

Declaren culpable el pres de Brians 2 que va matar un altre l’octubre del 2020

L’home va declarar que ho va fer per encàrrec “perquè no tenia res a perdre”

El jurat ha declarat culpable per unanimitat el pres de Brians 2 acusat de matar un altre intern el 13 d’octubre del 2020. L’home va assaltar la víctima amb un ganivet de 20 centímetres i després d’una primer cop va seguir apunyalant la víctima, que no va morir de forma inmediata, fins a trenta vegades “ocasionant-li un patiment innecessari”, segons el jurat.

Durant el judici, l’acusat va assegurar que va actuar contra la víctima “per encàrrec” i que ho va fer “perquè no tenia res a perdre”. Els fets van ser presenciats per diferents funcionaris del centre i també van quedar registrats en les càmeres de seguretat.

L’acusat ja va ser condemnat l’any 2014 a 1n altre assassinat i a dos anys més per tinença il·lícita d’armes.

La fiscalia i l’acusació i també la defensa han arribat a un pacte per rebaixar la petició de pena de 28 anys a 24 anya. La fiscalia ha insistit que “no hi ha cap tipus de penediment” i que tot plegat es va portar a terme amb “fredor” i sense “cap atenció envers la víctima”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.