Empreses

La solució global de Watts Renovable i CO2EN

Les dues societats de Celrà i sucursal també a Mallorca van ser fundades per dos enginyers industrials gironins: Jordi Manich Codina i Albert Juan Casademont

Amb més de 17 anys d’experiència en el sector de l’eficiència energètica i les energies renovables podem trobar a Celrà la societat formada per dues empreses germanes especialistes del sector: CO2EN i WATTS RENOVABLE (anteriorment Watts At Home).

Aquest binomi de societats, amb sucursal també a Mallorca, van ser fundades per dos enginyers industrials gironins: Jordi Manich Codina i Albert Juan Casademont de 36 i 41 anys respectivament. Actualment ocupen una nau industrial al polígon industrial de Celrà que els hi permet combinar els serveis d’enginyeria (CO2EN) i empresa instal·ladora (WATTS RENOVABLE).

“Vam començar oferint serveis d’enginyeria en un petit viver d’empreses a Banyoles i hem acabat oferint un servei transversal en el sector energètic amb una plantilla que supera les 20 persones i amb unes instal·lacions industrials que a més ens serveixen de show-room, de més de 400m2”. Comenta Albert Juan.

Les àrees de treball on aquestes dues empreses són més conegudes són: Realització de projectes executius d’habitatges amb alt grau d’eficiència energètica, auditories energètiques a indústries (han auditat a més de 60 grups industrials de referència), projectes d’energies renovables per les principals administracions (catalanes i balears), i l’execució i instal·lació d’instal·lacions fotovoltaiques: A data d’avui han instal·lat més de 10.000 plaques solars repartides en més de 500 instal·lacions fotovoltaiques arreu de Catalunya i les Illes Balears.

En casos com el seu, l’especialització és un factor clau, però no cal oblidar la diversificació: “Tot i treballar únicament en el sector energètic, al poder oferir serveis especialitzats d’enginyeria per una banda o com serveis d’instal·lació i manteniment per un altra, tenim molts clients i molt diversos: el nostre ventall de clients va des de grans despatxos d’arquitectura fins al petit client particular que vol una instal·lació fotovoltaica per casa seva o un carregador pel seu cotxe elèctric, tot passant per l’administració, empreses industrials i el sector turístic.

Actualment enfoquen el futur amb optimisme i un objectiu clar: la tecnificació. Som de les poques empreses d’energies renovables que apostem per la formació multimarca dels nostres tècnics i en l’ús continu d’eines digitals de gestió B2B i B2C. Aquesta aposta ens permet estar en la avantguarda tecnològica per donar el millor servei als nostres clients com també a un nombrós grup de nous clients que han quedat descontents o desatesos per part d’ altres empreses, que precisen de manteniments, ajustos o simplement un assessorament tècnic que no troben enlloc i amb nosaltres sí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.