Societat

Interior preveu incorporar 753 nous bombers voluntaris

Es milloraran les condicions laborals i es reduiran les hores inicials de formació

El Departament d’Interior té previst incrementar amb 753 nous bombers voluntaris el parc de Catalunya. Per fer-ho possible ha elaborat un pla que ja ha estat presentat al Consell de Bombers i que, a banda de més millores i millors infraestructures, preveu millorar les seves condicions laborals, reduir les hores inicials de formació per entrar a formar part del cos en un nivell bàsic i oferir un major reconeixement institucional i públic.

La incorporació dels nous bombers voluntaris permetrà enfortir també la dotació d’efectius a cadascun dels 74 parcs de bombers voluntaris que hi ha actualment al país. Amb les noves convocatòries d’accés, cada parc de bombers voluntaris assolirà una xifra de 31 efectius, un creixement de més del 30%.

La intenció d’Interior és començar a desplegar aquest pla de millora aquest mateix any i completar-ho al llarg de l’any 2024.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.