Política

estat espanyol

Podem assumeix el veto de Sumar a Irene Montero

La formació morada acata l’exclusió i es posa a les ordres de Yolanda Díaz

Irene Montero no anirà a les llistes de Sumar del 23-J. Tot i considerar un “error” i una “victòria de la dreta” l’exclusió de la ministra d’Igualtat de la candidatura a les eleccions espanyoles del mes que ve, Podem dona per acabada la batalla per intentar aixecar el veto de Yolanda Díaz i Sumar a Montero. “Hem intentat que rectifiquessin, lamentablement no ha estat possible”, ha anunciat la secretària general de la formació morada i ministra de Drets Socials, Ione Belarra, en la seva intervenció en el Consell Ciutadà Estatal del partit celebrat aquest dissabte.

Un cop acceptat el sacrifici, la formació morada es posa darrere de Yolanda Díaz. “Podem assumeix el seu paper en aquesta candidatura, un paper modest. No marcarem l’estratègia de la campanya, la nostra feina és posar-nos darrere de Yolanda Díaz i fer el que se’ns demani”, ha explicat Belarra, en la seva intervenció davant el Consell, durant la qual ha tingut paraules d’agraïment per Montero i el seu equip al capdavant el Ministeri d’Igualtat. Després de fondre’s en una abraçada, Montero ha pres la paraula per reivindicar-se. “La reacció antifeminista intenta convèncer-nos que no es pot, però la realitat és que la reacció és conseqüència dels nostres avenços. La realitat és que sí que es pot, tot i que hàgim de pagar un preu molt alt. Ens estan mostrant les conseqüències que ens volen fer pagar per no callar, però sabem molt bé que les conseqüències de callar són pitjors”, va conclòs Montero.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.