Política

Els independentistes Eines de País proposen un debat a Santacreu per la Cambra

La candidatura de Mònica Roca sosté que no va contra les empreses de “l’establishment”

La candidatura independentista Eines de País vol debats amb la llista impulsada per Josep Santacreu per contrastar models sobre la Cambra de Comerç de Barcelona. Les eleccions es plantegen amb l’opció dels sobiranistes de revalidar el govern i el vicepresident de la Cambra, Toni Fitó, membre de la candidatura impulsada per l’ANC i liderada per Mònica Roca, ha convidat aquest divendres a Santacreu a contrastar posicions amb debats. “És un bon moment per fer una crida al debat, tant generalista com sectorial o territorial, que permeti als electors conèixer les diferents propostes”, ha assegurat en una trobada amb periodistes que recull l’ACN.

Fitó ha reivindicat el caràcter transversal de la llista independentista i ha volgut assegurar que no van en contra de grans companyies. “El que entenem com a establishment forma part de la Cambra de Comerç i el volem. No anem contra ningú”, ha dit.

Segons ha explicat, encara és massa aviat per parlar d’un cara a cara entre els dos presidenciables, però sí que han volgut demanar debats sobre les diferents propostes pels comicis que se celebraran al setembre. “És un dret que tenen els electors i que els candidats hem de satisfer”, ha apuntat Fitó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.