Política

Rufián: “Per aturar la dreta i la ultradreta no val una esquerra de mentida”

El candidat d’ERC per Barcelona es presenta com a única alternativa, “l’esquerra de veritat”

“Per aturar la dreta i la ultradreta de veritat no serveix una esquerra de mentida”. El cap de llista d’ERC per Barcelona, Gabriel Rufián, ha llençat aquest crit d’alerta durant la presentació de la seva candidatura aquest matí en un acte al barri de Gràcia de Barcelona. Després de la davallada a les eleccions municipals, Rufián s’ha presentat com la veritable alternativa, “l’esquerra de veritat”, ha dit i ha animat a anar a votar “sense por” a les eleccions del 23 de juliol. Així, el candidat d’ERC no ha dubtat en qualificar tant al PSOE com a Sumar d’esquerra “de mentida”. I anant més enllà ha assegurat que “quan el feixisme pensa en un enemic, pensa en ERC”, tot recordant els 92 anys d’història del partit lluitant contra l’extrema dreta.

Rufián no ha dubtat a l’hora de demanar el vot per “combatre el feixisme i frenar l’Espanya negra de PP i Vox”, però també, ha dit, “per aturar l’Espanya grisa de PP i PSOE, i obligar a fer coses a l’Espanya ’rojiparda’ de PSOE i Sumar”. De fet, el número 1 republicà al Congrés ha volgut deixar clar que el 23-J no serà una clàssica festa de la democràcia. “En aquesta ocasió ens hi juguem drets humans”, ha sentenciat i és per això que “cal votar barricades de resistència en aquestes eleccions. Molts de nosaltres som conscients que ens ho juguem tot, fins i tot la llibertat”, ha afegit el candidat republicà que s’ha mostrat convençut que els propers comicis “marcaran el que succeirà en els propers 40 anys”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.