Política

Illa demana el vot per Sánchez: “no hi ha intermediaris que valguin”

Meritxell Batet diu als catalans que el president espanyol “se l’ha jugat per nosaltres”

Pel primer secretari del PSC, Salvador Illa, a les properes eleccions generals el duel està clar: o Pedro Sànchez o Alberto Núñez Feijóo, “no hi ha intermediaris que valguin”. Durant un acte al Palau de Congressos de Barcelona, Illa ha demanat als catalans Que “concentrin el vot a Sánchez, a favor de progressar”.

La candidata socialista, Meritxell Batet, s’ha pronunciat en el mateix sentit i ha defensat que “mereix el suport dels ciutadans” per continuar sent president perquè “ha encarrilat la crisi política de Catalunya”. “Se l’ha jugat per nosaltres”, ha afirmat tot afegint que això li podia comportar “crítiques ferotges”.

“El clima social a Catalunya ha canviat radicalment”, ha argumentat tot assegurant que per veure-ho només cal “passejar per les ciutats i pels pobles”.

De fet, segons ella, “el camí del diàleg i el retrobament entre Catalunya i la resta de l’Estat depèn del fet que hi continuï havent un govern socialista”. “No ens podem permetre com a societat tornar a la fractura sense esperança, tornar a la tensió, a enredar-nos a la confrontació”, ha valorat tot afirmant que “ningú vol tornar al passat a Catalunya”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.