Política

Feijóo critica la visita de Sánchez a Ucraïna “quan té ministres que volen sortir de l’OTAN”

El candidat del PP diu que a Europa “ens prenen a broma perquè el president no és capaç de fer callar els seus ministres”

El president del PP i candidat a les eleccions del 23-J, Alberto Núñez Feijóo, que ha volgut començar la seva campanya electoral a Catalunya, ha criticat el president espanyol, Pedro Sánchez, per la seva visita a Ucraïna en l’estrena de la presidència espanyola del Consell de la UE. “Sánchez ha dit que Espanya complirà els compromisos amb Ucraïna i, en paral·lel, té ministres que demanen sortir de l’OTAN i rebaixar la despesa militar”, ha etzibat Feijóo en un acte sa Gimenells (Segrià). “A la Unió Europea ens prenen a broma perquè el president no és capaç de fer callar als seus ministres ni tan sols quan ell parla”, ha ironitzat Feijóo.

D’altra banda, el president del PP ha volgut carregar també contra una altra de les proclames del ’sanchisme’, que afirma que l’economia espanyola va “com una moto”. “Deu ser una moto espatllada, sense frens, sense rodes i sense gasolina”, ha dit Feijóo, que ha recordat que Espanya és el segon país que menys ha crescut a la UE des del 2019 i el que més ha incrementat el seu deute. “Menys mal que consideren que va com una moto”, ha ironitzat el líder del PP, que s’ha definit com un polític “gens centralista, perifèric i bilingüe”. “No comptin amb mi per fer polítiques centralistes ni per acceptar imposicions de ningú per trencar la unitat d’Espanya”, ha volgut deixar clar Feijóo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.