Successos

xina

Almenys sis morts en un atac amb arma blanca en una llar d’infants de la Xina

Tres de les víctimes són criatures

La policia ha detingut el presumpte autor del crim, un home de 25 anys

Sis persones han mort i una altra ha resultat ferida en un apunyalament aquest dilluns en una llar d’infants a la localitat xinesa de Lianjiang, a la província de Guangdong (al sud-est de la Xina). La policia ha detingut el presumpte autor del crim, un home de 25 anys i veí de la localitat, segons el comunicat difós per la policia, que parla “d’atac intencionat”. Les autoritats de Lianjiang informen que el cas es troba “sota investigació exhaustiva”. Les víctimes són tres infants, un professor i dos pares, segons recull l’agència AFP, que cita un portaveu del govern local.

Segons el digital xinès The Paper, que cita testimonis de residents locals, l’atacant ha arribat a la llar d’infants amb un ganivet, amb el qual ha atacat un nen i dos adults a l’entrada abans de dirigir-se cap a l’interior del centre. L’atac s’ha produït quan faltaven cinc minuts per 3/4 de vuit del matí hora local (cap a 3/4 de dues de la matinada hora catalana) i el sospitós ha estat detingut vint minuts més tard. Es desconeixen encara els motius que han dut l’agressor a perpetrar l’atac.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.