Medi ambient

Mesures excepcionals a Olot per les altes temperatures

Els Serveis Municipals han instal·lat cadires a l’Hospici i a l’Ajuntament d’Olot en cas de necessitat

Protecció Civil ha activat l’alerta del pla Procicat per calor molt intensa aquest dimarts, principalment al migdia i tota la tarda arreu del territori, especialment a la comarca de la Garrotxa. S’espera que les temperatures puguin arribar a superar-se puntualment els 40 o 41º.

Per posar remei a la situació a Olot, s’han previst equipaments i s’han instal·lat cadires en entorns climatitzats com la Biblioteca Municipal, la plaça Mercat o el pati de l’Hospici. A més, la utilització de la piscina municipal disposa d’una sala climatitzada per poder resguardar-se de les altes temperatures així com l’estada a zones verdes i jardins com el Parc Nou, les Fonts de Sant Roc o la plaça Clarà.

Protecció Civil, per la seva part, ha demanat als ajuntaments que prevegin llocs frescos o sales amb aire condicionat en cas que sigui necessari el seu ús. A més insta que es tingui especial vigilància de les persones majors de 75 anys sense suport familiar o sense recursos; persones amb discapacitats físiques o psíquiques i limitacions de mobilitat; persones que hagin de romandre o fer activitat física a l’aire lliure (incloses les activitats laborals) i persones amb malalties cròniques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.