Societat

Reconeix el lladre que li va entrar a casa perquè portava la seva roba

La víctima d’un robatori a Lloret es topa cara a cara amb l’atracador, que identifica per com anava vestit

Va entrar a robar en un apartament de Lloret fa un parell de setmanes i ahir es passejava pel carrer, despreocupat, amb uns pantalons, una samarreta i els auriculars que havia sostret del domicili on havia entrat emprant la força. És així, en veure les seves propietats, com la víctima del robatori el va reconèixer i va avisar els Mossos d’Esquadra, que l’han detingut. Segons han informat avui els Mossos, el robatori es va produir la nit del dia 1 de juliol. I ahir, la víctima va anar a una discoteca de la població costera i es va trobar el lladre cara a cara. Amb la seva roba i els seus auriculars. Concretament, el presumpte lladre duia uns pantalons vermells i una samarreta negra amb les lletres Dior de color blanc que la víctima, un noi alemany, va reconèixer immediatament.

El jove ha avisat una patrulla dels Mossos que hi havia a prop, que l’ha localitzat i l’han escorcollat. Ha estat durant l’escorcoll que han vist que també por uns auriculars sense fils que, en activar-se, s’han connectat automàticament al telèfon de la víctima.

Amb tants indicis, la policia l’ha detingut i l’ha posat a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.