Política

Collboni, convençut que tancarà “acords de tota mena”

L’alcalde de Barcelona inicia la ronda de contactes amb tots els grups municipals, tret de Vox

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, inicia aquesta setmana una ronda de contactes amb la resta de grups municipals, tret de Vox, i es mostra persuadit que gràcies a aquestes converses s’assoliran “acords de tota mena”. En declaracions recollides per Efe, Collboni ha destacat que, tal com va anunciar durant el període electoral, farà aquestes trobades formals “amb la voluntat de diàleg i d’entesa”.

El primer líder amb què es reunirà l’alcalde serà Xavier Trias (JxCat), que encapçala la candidatura que va resultar més votada a les passades municipals, i acabarà la seva ronda de contactes amb Daniel Sirera (PP), partit amb menys representació al consistori després de Vox.

Collboni creu que el bon resultat a les generals a Barcelona “reforça la posició del PSC en el sentit que la gent vol acords, vol diàleg, vol política útil” per “gestionar la ciutat”, cosa que plantejarà als líders municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.