Economia

economia

Mango obre dos nous punts de venda als Estats Units

La cadena de moda s’instal·la a Texas i a Georgia en el marc de la seva expansió al país

El grup català de moda Mango continua endavant amb la seva expansió pels Estats Units i hi incrementa la seva presencia amb dos nous punts de venda als estats de Texas i Georgia.

Segons una nota del grup, la botiga de Texas està situada en el Memorial City Mall, a la zona del West Houston. Compta amb més de 350 metres quadrats i està dedicat íntegrament a la línia de moda per a dones. Així mateix, questa mateixa setmana és prevista l’obertura d’una botiga d’uns 600 metres quadrats amb les línies de dona i home al Perimeter Mall, el segon centre comercial més gran de Georgia.

“Després de l’excel·lent acollida de Mango a Nova York i Miami, estem molt il·lusionats de dur per primer cop l’experiència de la marca a Georgia i Texas”, ha afirmat Daniel López, director d’expansió i franquícies de la companyia.

Els EUA són un mercat clau per a Mango de cara als pròxims anys. L’empresa espera obrir-hi enguany una quinzena de botigues, especialment a l’oest i al sud del país. El pla d’expansió, iniciat l’any passat, té com a objectiu l’obertura d’unes trenta noves botigues en tres anys i arribar a quaranta establiments el 2024. Combinant locals en centres comercials i punts de venda independents, Mango vol que els EUA siguin un dels seus cinc primers mercats en termes de facturació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.