Societat

Decomissats més de 3.800 falsificacions al passeig Marítim de Roses

L’operació conjunta entre les policies de Roses, Castelló d’Empúries i Mossos d’Esquadra permet confiscar una gran quantitat de productes il·legals

La policia local de Roses, la de Castelló d’Empúries i els Mossos d’Esquadra, van dur a terme el passat dimecres 2 d’agost un operatiu conjunt que va culminar amb el decomís de 3.884 falsificacions que estaven a punt de ser venudes il·legalment al passeig Marítim de Roses. L’operació, fruit dels acords de col·laboració adquirits durant la Junta Local de Seguretat celebrada al municipi el passat mes de juny, ha estat possible gràcies a un control exhaustiu dels manters i a una investigació prèvia que va permetre conèixer els patrons de comportament dels venedors ambulants, segons informa l’Ajuntament de Roses a través d’un comunicat.

En l’operatiu, es van interceptar una furgoneta i sis turismes que contenien un gran volum de material destinat a la venda il·legal; i va involucrar una vintena d’agents de les policies locals. Els articles decomissats inclouen falsificacions de reconegudes marques comercials de sabates, samarretes, equipacions esportives, bosses, ulleres de sol i altres productes. La regidora de Seguretat Ciutadana, Olga Simarro, ha elogiat la col·laboració entre els cossos policials, afirmant que “les actuacions respecte a l’any passat s’estan incrementant notablement i ja s’ha superat la tona d’articles decomissats”.

Amb tot plegat, els venedors ambulants van ser identificats i se’ls va aixecar l’acta corresponent per venda il·legal, mentre que el material confiscat ha estat traslladat a un magatzem de les dependències policials. Allà romandrà fins a la finalització dels procediments legals necessaris per a la seva destrucció definitiva, posant fi a la circulació d’aquests articles il·legals al mercat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.