Societat

societat

Manifestació contra la “guerra bruta” de l’Estat al voltant del 17-A

Centenars de persones protesten amb una performance davant de la delegació del govern espanyol a Barcelona

Unes dues-centes persones s’han manifestat aquest matí davant de la delegació del govern espanyol a Barcelona, a la cruïlla dels carrers de Roger de Llúria amb Mallorca, per protestar per l’absència d’una investigació exhaustiva sobre els atemptats del 17 d’agost del 2017. Sota el lema “Estat assassí”, i recordant les paraules de l’aleshores ministre d’Afers Exteriors, José Manuel García Margallo, que va augurar que aquell agost “passarien coses” a Catalunya, han acusat l’Estat de fer “guerra bruta” contra l’independentisme. Els convocants acusen el govern espanyol i molt concretament el servei d’intel·ligència del CNI, de conèixer les intencions dels terroristes i d’evitar qualsevol indagació sobre la vinculació de l’imam de Ripoll que va instigar els atacs a la Rambla i a Cambrils amb les clavegueres de l’Estat.

Durant l’acte, que entre altres personalitats ha comptat amb la presència de la presidenta de Junts per Catalunya, Laura Borràs, i que ha comptat amb actuacions musicals, s’ha fet una performance en què alguns dels manifestants s’han estirat a terra per simular les víctimes de l’atemptat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.