Societat

Una forta ventada fa volar diverses teulades a Ribera d’Urgellet

Els bombers han atès una vintena d’avisos per temps violent

L’Alt Urgell ha estat la comarca més afectada

Una forta ventada ha aixecat diverses teulades a Ribera d’Urgellet (Alt Urgell) sense provocar ferits. Els Bombers han explicat a trvés del seu canal de twitter que en molt poca estona han hagut d’atendre tres avisos diferents en aquest muncipi. El primer minuts abans de dos quarts de set, al quilòmetre 175 de la C-14, quan una teulada de fibrociment i dues bigues de fusta han caigut a la carretera tallant-la en els dos sentits i deixant l’edifici descobert. El segon avís, a dos quarts de vuit ha estat a Adrall, al mateix terme municipal. En aquest cas, ha volat la teulada de dues cases al quilòmetre 4 de la C-14. El tercer avís ha estat a tres quarts de vuit per una taulada que ha volat al carrer Portal. Només en aquest tercer cas, els bombers han vist un risc estructural, amb un pilar sense prou estabilitat. Encara hi són assegurant l’estructura.

Els bombers han atès una vintena d’avisos relacionats amb el temporal a Lleida, la majoria a l’Alt Urgell. El servei meteorològic ha emet un avís de temps violent en aquesta zona, amb pedra i ratxes de vent superiors a 25m/s. En cap de les sortides s’han hagut de lamentar víctimes personals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.