Societat

La mort del gos a Girona, conseqüència d’una tinença irresponsable

L’Ajuntament afirma no haver rebut avís prèviament; esbrina si es tracta de maltractament

L’Ajuntament de Girona reitera que no havia rebut cap avís prèviament sobre l’animal que va ser trobat mort penjat en un balcó de la ciutat , amb indicis que havia intentat escapar de les altes temperatures. De la mateixa manera, la policia municipal tampoc tenia coneixement de les condicions de l’animal fins que va ser alertada per un ciutadà, segons manifesta l’Ajuntament a través d’un comunicat.

La regidora de Ciutat que Cuida, Gemma Martínez, ha expressat la sensibilització del govern municipal pel benestar dels animals i ha assegurat que actuaran amb rapidesa per preservar aquest benestar des del consistori. No obstant això, en aquest cas concret, l’Ajuntament no tenia coneixement de la situació fins a l’avís de la mort del gos.

Per la seva banda, la policia municipal ha iniciat una investigació i ha transmès tota la informació disponible al jutjat, amb l’objectiu de determinar si la mort de l’animal pot constituir un cas de maltractament animal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.