Política

CONFLICTE BÈL·LIC A L’EST D’EUROPA

Almenys quatre morts en nous atacs russos a Ucraïna

Tres persones han mort en un atac nocturn a una instal·lació industrial de la regió central de Poltava i una quarta en un bombardeig al poble de Sadove

Kíiv afirma que ha recuperat la localitat de Robotine, al front sud

Almenys tres persones han mort i cinc més han resultat ferides en nous atacs russos amb míssils en territori ucraïnès la matinada d’aquest dilluns i una quarta ha mort aquest matí, segons han informat funcionaris ucraïnesos i recull el diari britànic The Guardian. El ministre de l’Interior, Ihor Klymenko, ha afirmat que les tres persones mortes durant la nit eren treballadors d’una instal·lació industrial de la regió central de Poltava, mentre que el governador de la regió de Kherson, Oleksandr Prokudin, ha dit que una dona de 63 anys ha mort en un bombardeig al poble de Sadove.

Pel que fa al front de guerra, Ucraïna ha afirmat aquest dilluns que ha recuperat el poble de Robotine, al front sud, segons ha confirmat la viceministra de Defensa, Ganna Malyar, que ha afegit que les forces ucraïneses estan avançant al sud-est de la localitat i al sud de Mala Tokmachka, a més d’avançar al sud de Bakhmut, on han recuperat un quilòmetre quadrat durant l’última setmana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.