Societat

Detinguda una empleada d’una residència de Lleida per robar joies als avis

Hauria comès fins a sis robatoris diferents al mateix centre

Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona de 37 anys acusada de robar joies a usuaris de la residència d’avis on treballava. La dona està acusada d’haver comès com a mínim sis furts diferents i no es descarten noves imputacions.

Els fets es van destapar a finals d’agost, quan els fills d’una àvia ingressada al centre, situat a la demarcació de Lleida, van denunciar que havien desaparegut diverses joies que la seva mare sempre duia posades. Després de recopilar informació d’altres fets similars, els responsables de la residència ho van denunciar i van poder detallar fins a cinc casos més. Amb les característiques detallades d’algunes de les joies robades, els investigadors van iniciar una recerca per establiments de compra-venda d’or de la ciutat, on van descobrir que una treballadora dels centre havia venut part de les joies denunciades.

Després de descobrir la identitat de la dona, la policia va cercar altres vendes que aquesta persona i d’altres del seu entorn haguessin pogut fer. Dijous passat, i davant les evidències, els agents la van detenir com a presumpta autora de sis furts.Va quedar en llibertat després de prestar declaració.

Els mossos van poder recuperar algunes de les joies sostretes. La investigació, però, continua oberta i no es descarten noves imputacions ja que la dona anteriorment havia treballat en una residència de l’Urgell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.