Societat

‘Everesting’ solidari a la carretera dels Àngels

L’esdeveniment tindrà lloc el 30 de setembre de 8.00 h a 16.00 h, serà una pedalada no competitiva

L’entitat Mou-te en bici, la Federació Catalana de ciclisme i diferents establiments comercials de la ciutat de Girona s’han unit per col·laborar amb la Fundació SERGI. Des de la fundació es fa una crida a participar en el repte ciclista ‘Everesting als Àngels’ que tindrà lloc el 30 de setembre de 8.00 h a 16.00 h a la carretera dels Àngels, una pedalada solidària i no competitiva, segons manifesta l’entitat a través d’un comunicat.

Així mateix, l’everesting consisteix a escollir un turó i completar-ne, en una sola activitat, tantes ascensions com siguin necessàries fins a acumular 8.848 metres, l’alçada equivalent de l’Everest, el cim més alt del món. En aquest cas el turó escollit és l’emblemàtic Santuari dels Àngels de 409 metres d’altitud.

D’altra banda, per tal de dur a terme l’activitat es tallarà la carretera, hi haurà servei de bar; zona de descans i fisioteràpia; servei mecànic també; lloguer de bicicletes solidari (la recaptació del lloguer de bicicletes serà a benefici de la Fundació SERGI).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.