Societat

El Patronat d’Estudis Històrics d’Olot, en procés d’esdevenir entitat d’utilitat pública

Els socis de l’assemblea general donen llum verda a l’actual junta pels quatre anys vinents

El Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca (PEHOC) posa en marxa el tràmit per convertir-se en entitat d’utilitat pública. El dissabte 2 de setembre una trentena de socis han assistit a l’assemblea general del PEHOC, on s’ha presentat una memòria de totes les activitats dutes a terme al llarg de l’any 2022 fins al moment present i, a través de les diferents seccions, s’han explicat els projectes en curs, segons manifesta l’entitat a través d’un comunicat.

Pel que fa al balanç econòmic de l’any anterior, el resultat ha estat positiu i s’ha aprovat el pressupost per aquest exercici. Així mateix, s’ha aprovat la renovació de l’actual junta per als quatre anys vinents. També s’ha aprovat, per unanimitat, la posada en marxa del procediment per tal que el PEHOC sigui declarat entitat d’utilitat pública per part de la Generalitat, per bé que això facilitarà l’accés a subvencions més grans sense veure’s afectats ni els estatuts ni la sobirania dels associats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.