Societat

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà imparteix formació tècnica i viària als acompanyants escolars per al curs 23-24

L’àrea d’ensenyament del consell gestionarà 64 rutes durant el curs escolar d’enguany, que comença el pròxim dimecres 6 de setembre

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà imparteix formació tècnica i viària als acompanyants escolars per al curs 23-24, que s’encarregaran del seguiment de l’alumnat durant el seu trajecte fins al centre educatiu. El transport escolar de l’Alt Empordà disposa de 64 rutes d’anada i tornada, i proporciona el servei a prop de 2.200 alumnes dels instituts i escoles de la comarca, segons manifesta l’entitat a través d’un comunicat. Per això, la consellera ha volgut recordar a les acompanyants que la seva funció és important, ja que seran les primeres persones de referència del món educatiu que veuran els alumnes a l’inici del curs escolar.

Així mateix, la benvinguda a aquesta jornada de formació ha estat a càrrec de la consellera comarcal Júlia Gil i del director del Centre de Recursos Pedagògics de l’Alt Empordà, Josep Maria Godoy. A més, la jornada ha continuat amb una sessió formativa per part de la cap de l’àrea d’ensenyament del Consell Comarcal, durant la qual les participants han pogut plantejar dubtes i resoldre inquietuds abans de l’inici de curs. Finalment, s’ha comptat amb la participació d’un membre del cos de Mossos d’Esquadra que ha exposat les diferents casuístiques que es poden donar en l’àmbit de la seguretat viària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.