Política

RÚSSIA

Putin i Kim Jong-un es reuniran a Rússia aquest mes, segons mitjans dels EUA

La trobada tindria lloc en el marc del Fòrum Econòmic Oriental, que se celebrarà entre el 12 i el 15 de setembre a Vladivostok

Rússia vol que Corea del Nord vengui artilleria i míssils antitanc a Moscou mentre que Pionyang està buscant tecnologia avançada per a la fabricació de satèl·lits i submarins de propulsió nuclear i vol ajuda alimentària per al país

El líder nord-coreà, Kim Jong-un i el president rus, Vladímir Putin, planegen reunir-se aquest mes a Rússia, segons van publicar aquest dilluns els diaris nord-americans The New York Times i The Washington Post.

Segons el diari novaiorquès, que cita funcionaris nord-americans i aliats, Putin vol que Corea del Nord vengui artilleria i míssils antitanc a Rússia, mentre que Pionyang està buscant tecnologia avançada per a la fabricació de satèl·lits i submarins de propulsió nuclear i vol ajuda alimentària per al país. El rotatiu informa que els dos mandataris es reunirien en el marc del Fòrum Econòmic Oriental, que se celebrarà entre el 12 i el 15 de setembre a la Universitat Federal de l’Extrem Orient, a la ciutat russa de Vladivostok.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.