Política

“Jo crec que el PSOE mourà algun tipus de fitxa després de la conferència de Puigdemont”

Jaume Asens veu viable que es pugui votar una llei d’amnistia al Congrés

Reitera que “l’acord d’investidura és possible”

Jaume Asens, exdiputat del Congrés i negociador de Sumar per a la investidura de Pedro Sánchez, confia que el PSOE “mogui fitxa” després de la conferència de Carles Puigdemont avui. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Asens ha admès que el silenci del PSOE els fa patir, però s’ha mostrat convençut que després d’avui Pedro Sánchez “estableixi contacte”. “Jo crec que el PSOE mourà algun tipus de fitxa després de la conferència de Puigdemont”.

Asens, que ha reiterat que “l’acord d’investidura és possible” perquè “tots estem davant d’una oportunitat històrica per avançar”, no ha descartat que el PSOE accepti que es pugui votar una llei d’amnistia. Això no vol dir, però, que la paraula sigui finalment amnistia. “No ens hem de quedar atrapats en un nom. si l’amnistia no prospera és moment de parlar d’altres opcions”, ha subratllat.

I Asens ha destacat que ha vist “un canvi important” en Sánchez perquè ara estan oberts quan fins ara havien impedit un debat democràtic sobre l’amnistia.

No passa el mateix amb el Referèndum. “Ara mateix el referèndum no és possible”. c



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.