Societat

La Diada tindrà lloc a la plaça de Catalunya de Girona

L’acte institucional de l’11 de setembre es trasllada per tal de fer-lo més popular i el grup La Fera Ferotge actuarà a les 19 h a la plaça de la Independència

L’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i la Generalitat a Girona han acordat canviar la ubicació de l’acte institucional unitari de l’Onze de Setembre i traslladar-lo a la plaça de Catalunya amb l’objectiu de fer-lo més popular i festiu i que puguin gaudir de la celebració més persones, segons manifesta l’Ajuntament a través d’un comunicat. Durant els últims anys la commemoració s’havia portat a terme al pati de les Magnòlies de la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona i al claustre de la Diputació de Girona i, anteriorment, s’havia fet en altres espais, com el Saló de Descans del Teatre Municipal.

D’altra banda, una altra de les novetats de la celebració institucional de l’11 de setembre d’aquest any és que hi haurà la presència de l’alcalde d’Elna, Nicolas Garcia, perquè intervingui durant l’acte. Després, amb la voluntat de fer de la Diada Nacional de Catalunya un dia amb activitats festives a la ciutat, des de l’Ajuntament de Girona s’ha organitzat un concert amb el grup La Fera Ferotge el mateix dilluns 11 de setembre, a les 19 h, a la plaça de la Independència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.