Política

RÚSSIA

Putin afirma que el processament de Trump és una bona notícia per a Rússia

El president rus diu que exposa “la podridura del sistema americà”, que és “una persecució per motius polítics del competidor” i que “mostra contra qui estem lluitant”

El president rus, Vladímir Putin, ha afirmat aquest dimarts que el processament de l’expresident nord-americà Donald Trump és una bona notícia per a Rússia “perquè mostra la podridura del sistema americà. És una persecució per motius polítics del competidor. I això mostra contra qui estem lluitant... com deien a l’època soviètica: ‘la cara bestial del capitalisme americà’. Les autoritats actuals han dirigit la societat nord-americana amb un esperit antirus. Ho han fet i ara, d’alguna manera, girar aquest vaixell en l’altra direcció serà molt difícil”, informa el diari britànic The Guardian.

Putin ha respost així a una pregunta sobre els problemes legals de l’exmandatari nord-americà que se li ha fet en el marc del Fòrum Econòmic de l’Est que se celebra a Vladivostok.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.