Societat

Air Nostrum amplia els vols entre Barcelona i València

Oferirà dos vols més d’anada i dos més de tornada fins a un total de 18 trajectes a la setmana a partir del 29 d’octubre

Air Nostrum passarà d’operar set vols d’anada i set de tornada a la setmana entre Barcelona i València a nou trajectes en ambdós sentits, de manera que entre els aeroports del Prat i Manises hi haurà 18 vols a la setmana a partir del 29 d’octubre. L’operativa consistirà en dues opcions diàries de dilluns a dijous. Cada dia hi haurà un vol amb sortida a les 7.30h i arribada a Barcelona a les 8.35h i, a més, també de dilluns a dijous n’hi haurà un altre de tornada a Manises a les set del vespre. La ruta amb Barcelona tindrà codi compartit de Vueling, Qatar i Finnair i permetrà fer connexions amb Level i la resta de companyies del grup One World, com són British Airways.

L’aerolínia ha explicat a través d’un comunicat que aquesta ampliació de freqüències es deu a l’alta demanda d’aquesta ruta, especialment en el sector negocis. D’altra banda, Barcelona i València també estan unides per una desena de freqüències ferroviàries al dia a través del corredor mediterrani.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.