Societat

Demanen 12 anys de presó per un home acusat d’agredir sexualment de la seva fillastra, menor d’edat

Els abusos van passar des de que la nena tenir 10 anys fins que va complir 16

L’acusat és del Pla d’Urgell i el judici se celebrarà a l’Audiència de Lleida el 18 d’octubre

La Fiscalia de Lleida demana 12 anys de presó per a un home, d’uns 60 anys, acusat d’agredir sexualment la seva fillastra menor d’edat al Pla d’Urgell. Segons el ministeri fiscal, els fets es van produir a partir de l’any 2009, mentre la víctima tenia 10 anys i fins que en va complir 16. L’home va aprofitar diverses ocasions en què es va quedar a soles amb la seva fillastra per fer-li tocaments i petonejar-la. A més, la va obligar a masturbar-lo i a acariciar-li els genitals en espais com el cotxe o el domicili on vivien. El judici tindrà lloc el pròxim dia 18 d’octubre a l’Audiència de Lleida.

A banda de la pena de presó, també se li demana 10 anys més de llibertat vigilada, la prohibició d’aproximar-se i comunicar-se amb la víctima durant també 10 anys i la inhabilitació especial per treballar amb menors durant almenys 4 anys. A banda d’això, la fiscalia demana a l’acusat una indemnització de 20.000 euros per a la víctima.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.