Societat

Plataformes d’usuaris veuen “insuficient” la informació pel tall de la R3

Les obres comencen en dos dies i asseguren que encara no se sap on aniran les parades i els horaris alternatius

Quan falten només dos dies perquè comencin les obres de desdoblament de la R3 entre Parets i La Garriga, encara no s’ha precisat on s’ubicaran les parades de bus alternatiu ni tampoc els horaris de pas a les estacions on no hi haurà tren. Ho ha denunciat avui a les associacions d’usuaris Perquè no ens fotin el tren i la Plataforma pel Transport Públic (PTP), que es queixen que la informació dels serveis alternatius mentre duri el tall per les obres és “insuficient”. El portaveu de Perquè no ens fotin el tren, Marc Janeras, ha assenyalat que després d’analitzar la informació publicada han trobat “mancances” que poden ser clau per garantir que els serveis siguin eficaços o evitar que el temps de trajecte s’allargui “innecessàriament”.

A la pàgina de la Generalitat dedicada a Rodalies hi ha un apartat dedicat a aquestes obres, on s’específica que hi haurà un servei de transport alternatiu cada 30 minuts entre Mollet-Santa Rosa i i Centelles de cinc del matí a un quart de dues de la nit.I també un bus llançadora de La Garriga a La Sagrera i també de Centelles a La Sagrera. També, segons indica la pàgina de Rodalies de la Generalitat, hi ha un transport ferroviari complementari entre la Garriga i la Sagrera Meridiana cada trenta minuts de sis a nou del matí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.