Societat

Tres ferits en desplomar-se un ascensor en un edifici en obres a Barcelona

L’accident ha passat al carrer Mallorca i els homes han estat traslladats a l’hospital, un en estat greu

Tres homes han resultat ferits al desplomar-se un ascensor del número 89 del carrer Aribau de Barcelona, a la cantonada amb el carrer Mallorca, a l’Eixample. Els homes han estat traslladats pel SEM a l’hospital, un d’ells de gravetat, segons ha avançat El Periódico.

L’accident s’ha produït en un edifici molt antic que estava en obres i els ferits són treballadors que estaven fent tasques de rehabilitació en aquell moment, a primera hora de la tarda.

Tot apunta que tot i que el soroll que ha fet l’ascensor en desplomar-se ha estat molt gran i ha cridat l’atenció dels veïns, la caiguda no ha estat des de molta alçada, ja que justament havia començat a pujar des de la primera planta.

Los Mossos han obert una investigació per clarificar les causes que han provocat que l’ascensor, un model molt antic, amb cabina de fusta, s’hagi despenjat i hagi caigut, però tot apunta que seria un problema d’excés de pes el que ha provocat que l’ascensor hagi cedit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.