Política

conflicte bèl·lic a l’est d’europa

Rússia diu que els míssils ATACMS lliurats pels EUA a Ucraïna són “un error”

Putin assegura que aquesta decisió no canviarà la situació en el front de batalla

Kíiv ha informat que ja els ha utilitzat

El president rus, Vladímir Putin, ha afirmat aquest dimecres que els míssils de llarg abast ATACMS subministrats a Ucraïna pels Estats Units generen “amenaces addicionals” per a l’exèrcit rus i que són un “altre error” de Washington en el conflicte. Tot i això, el president rus ha assegurat que això no canviarà la situació en el front de batalla. Putin, de viatge a la Xina, ha fet aquestes declaracions l’endemà que Kíiv hagués anunciat haver utilitzat per primera vegada aquests míssils en la guerra a Ucraïna.

Pel que fa a la situació en el front de guerra a Ucraïna, les tropes russes han tornat a atacar Zaporíjia amb míssils aquest dimecres. A causa de l’atac, almenys dues persones han mort i quatre han resultat ferides, informa l’agència Efe que citat l’alcalde a la ciutat Anatoli Kurtev. Per la seva banda, Moscou a denunciat un atac ucraïnès al port de Sebastòpol, a la península de Crimea, annexionada il·legalment per Moscou el 2014.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.