Política

Carrizosa aposta perquè Cs sí que es presenti a les generals si en cal una repetició

Creu que amb 5 o 7 diputats aconseguiria decantar la balança política

Justifica no haver concorregut el 23-J per les “poques oportunitats” que hi tenia el partit

El president de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, s’ha declarat partidari que el seu partit es presenti aquesta vegada a les eleccions generals si aquestes es repeteixen perquè no s’aconsegueix una investidura. “A la vista dels pocs vots que decanten la política, si tinguéssim aquests 5 o 7 diputats de Cs, la política canviaria moltíssim”, ha argumentat en una entrevista a RTVE recollida per l’ACN. Carrizosa ha explicat que no van concórrer a les últimes eleccions “fruit de les circumstàncies” perquè tenien “poques oportunitats” però creu que ara s’ha de “replantejar molt seriosament” la decisió en cas que no hi hagi un acord per a la investidura de Pedro Sánchez i s’hagin de repetir els comicis.

“Els resultats han demostrat que es sa per la política espanyola que un partit com Cs no desaparegui i no deixi la política en mans dels que volen trencar Espanya”, ha afirmat. Ha assegurat que aquesta és l’opinió de la direcció catalana de Cs i ha afegit que, si arriba el cas, s’hauria de parlar amb la direcció estatal per veure en quines circumscripcions es poden presentar als comicis. Tanmateix, ha donat per fet que Cs serà a les eleccions europees i a les catalanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.