Política

conflicte bèl·lic a l’est d’europa

Rússia llança una nova onada d’atacs amb drons sobre territori ucraïnès

Les forces russes ataquen per quart dia consecutiu la província de Khmelnitski

Les forces russes han atacat per quart dia consecutiu aquesta matinada la província de Khmelnitski, a l’oest d’Ucraïna, provocant danys en diversos edificis d’una central nuclear, ha informat aquest dimecres l’Administració Militar de la regió. Segons la mateixa font, 1.860 consumidors s’han quedat sense electricitat a la zona a causa dels danys que han patit les línies de transmissió.

Explica Efe que un altre atac rus ha segat la vida d’un civil a la regió de Khàrkiv, segons ha indicat el governador Oleksandr Prokudin. Per la seva banda, el president ucraïnès, Volodímir Zelenski, ha afirmat aquest dimecres que Rússia està veient-se obligada a allunyar la seva aviació i la seva flota de les fronteres ucraïneses davant el risc creixent d’atacs ucraïnesos, després que Kíiv hagi informat en les últimes setmanes de diversos cops a bases russes lluny del front. Zelenski també ha dit que les seves tropes mantenen les posicions a Avdivka i Kupiansk enmig d’intensos combats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.