Economia

societat

Obre les portes el Rec.O a Igualada

El festival de moda arrenca amb bones previsions de venda per l’arribada del fred

El barri del Rec ha obert aquest matí les portes a la 25ena edició del festival de moda. Des d’avui i fins aquest dissabte 11 de novembre, de deu del matí a nou del vespre, les antigues adoberies es transformen en un gran circuit urbà de moda. Les botigues temporals apleguen més d’un centenar de marques de moda, des de grans marques reconegudes, dissenyadors emergents, marques independents i de Km0.

L’edició de tardor arrenca amb bones previsions de venda per l’arribada del fred. Sota l’eslògan l’eslògan “Viu al Rec” es convida a gaudir del festival que aplega moda, cultura, creativitat, gastronomia i patrimoni industrial. Els organitzadors tornen a demanar un canvi d’usos per fer del Rec un barri viu.

Mercat d’intercanvi

La moda sostenible és un dels reclams del festival que convida a nous dissenyadors i creadors a l’espai Rec Imperdible, situat a la primera planta del Museu de la Pell, on es parlarà sobre nous models de consum i marques sostenibles. El mateix espai acollirà una nova edició del Mercat d’Intercanvi, que tindrà lloc divendres 10 i dissabte 11 de novembre. Els visitants podran participar dels tallers gratuïts sobre la recuperació de roba usada i malmesa.

El festival, com a novetat, obre les portes de l’edifici Adoberia Bella, on s’hi poden trobar roba i complements fets amb pells provinents de les adoberies de barri.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.