Política

conflicte bèl·lic a l’est d’europa

Rússia torna a patir més de mil baixes en un dia, segons l’Estat Major ucraïnès

Bona part de les baixes i pèrdues de material russes es produeixen als voltants de la localitat d’Avdiivka

Les forces russes van patir durant la jornada d’ahir dimecres en el camp de batalla més d’un miler de baixes, segons el balanç d’aquest dijous ofert per l’Estat Major ucraïnès.

Amb les mil pèrdues de personal registrades en les últimes 24 hores, les baixes russes que comptabilitza Kíiv superen ja les 308.000.

Segons l’Estat Major ucraïnès, Rússia també va perdre aquest dimecres 15 tancs, 18 vehicles de combat blindats i 36 sistemes d’artilleria, entre un altre equipament militar.

Bona part de les baixes i pèrdues de material russes es produeixen als voltants de la localitat d’Avdiivka, a la província oriental de Donetsk. Els russos tracten d’envoltar la ciutat atacant-la des del nord, l’est i el sud.

Segons el comunicat de guerra d’aquest dijous de l’Estat Major de Kíiv, les forces ucraïneses van repel·lir durant les últimes 24 hores més de deu atacs russos en aquesta part del front. “Els combatents ucraïnesos mantenen les seves posicions i infligeixen grans pèrdues als ocupants”, es llegeix en el comunicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.