Societat

Puente diu que va tenir el vist i plau d’Aragonès pel pacte amb els sindicats sobre rodalies

El ministre de Transports va trucar Aragonès abans de seure amb els sindicats

El ministre de Transports, Óscar Puente, ha assegurat que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, li va donar el vistiplau a l’acord amb els sindicats per desconvocar la vaga de Rodalies. Ho ha revelat en una entrevista a RAC1, on ha assegurat que aquest dijous a primera hora del matí, abans d’asseure’s amb les organitzacions de treballadors, va trucar a Aragonès per informar-lo. En aquest sentit, el nou titular del ministeri ha apuntat que en les negociacions pel traspàs “no hi haurà cap tipus de deslleialtat”. Sobre els empleats, ha remarcat que es garantiran els seus drets. “Els treballadors de Renfe tindran el dret d’escollir i serà un procés normal de conformació d’una societat nova”, ha sentenciat.

El nou titular de Transports ha insistit a dir que el traspàs “respectarà els drets laborals”. “No s’ha pactat res que no es correspongui amb la legalitat”, ha ressaltat Puente sobre l’acord assolit aquest dijous a la tarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.