Societat

Balcells aclareix que els pediatres seguiran visitant als CAP

Demana “un marge de confiança d’un any” per implementar el nou model

Després de les moltes crítiques que ha rebut el nou model d’atenció pediàtrica, que preveu una organització en 79 unitats territorials, el conseller de Salut, Manel Balcells ha aclarit que no significa el desmantellament del servei als CAPs i que els pediatres continuaran visitant a l’atenció primària. “No vol dir que els professionals no es desplacin al CAP com fins ara”, ha assegurat Balcells en una entrevista a l’ACN.

Balcells ha defensat el nou model d’atenció pediàtrica que desplegaran durant el 2024 i ha demanat “un marge de confiança d’un any perquè anem implementant el model, tenint en compte que no retallem, sinó que millorem la qualitat i ens adaptem a les circumstàncies, sobretot de la disponibilitat de professionals”.

Balcells continua defensant el model després que el Parlament instés al Govern a revertir-lo i a garantir que l’atenció als infants es farà als centres d’atenció primària (CAP).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.