Societat

successos

Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes per robar a botigues de Mataró

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Mataró han detingut dos homes de 26 i 21 anys respectivament, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força comesos en dos botigues del centre de Mataró.

Els fets van passar la matinada de dilluns, quan els agents van ser alertats que hi havia dos homes al carrer Barcelona manipulant una caixa enregistradora. Quan s’hi van adreçar els van poder localitzar molt a prop, a la Muralla de Sant Llorenç, i en l’escorcoll els hi van trobar més de 600 euros.

En el mateix carrer van localitzar amagades a sota d’un cotxe estacionat dues tauletes electròniques i una caixa enregistradora. Tant les tauletes com la caixa acabaven de ser sostretes d’un establiment de restauració, la reixa del qual estava doblegada. Un segon establiment, al carrer Argentona, també tenia la reixa doblegada de la mateixa forma.

Per tots aquests fets, el Mossos d’Esquadra van detenir aquestes dues persones que, avui dimarts, han passat a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció de guàrdia de Mataró.

Queixes del comerç

Els comerciants associats a Negoci Empresa Mataró han denunciat les darreres setmanes els continus furts que pateixen i actes vandàlics exigint més presència policial. L’Ajuntament va assegurar abans de la campanya de Nadal que s’intensificarien els efectius per garantir la seguretat a la zona comercial durant les festes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.