Medi ambient

societat

Alella fa una crida a participar del consell agrari municipal

L’Ajuntament d’Alella vol ampliar amb cinc persones més el grup que integra el consell agrari municipal. Per això fa una crida a la ciutadania que estigui interessada en fer aportacions i introduir més visions que ajudin a desenvolupar el pla d’acció de 2024, consensuat pels membres d’aquest òrgan de participació.

Poden participar-hi persones empadronades a Alella, majors d’edat i vinculades professionalment al món agrari. En cas que es presentin més peticions es farà un sorteig entre les sol·licituds presentades. Per participar-hi des del web municipal es facilita un formulari on inscriure’s abans del 12 de maig.

Aquest nou òrgan es va constituir el setembre de 2023, dins del marc del programa de la 49a Festa de la Verema. En formen part una quinzena de representants de l’Ajuntament, pagesos locals i especialistes i ciutadans. L’objectiu és fomentar polítiques públiques que reforcin l’espai agrari d’Alella per tal de ressaltar la importància del sector agrícola i vitivinícola i promoure les eines necessàries per a la recuperació d’espais agraris abandonats i facilitar el relleu de les explotacions agràries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.