Economia

Acord de col·laboració entre la Cambra i CaixaBank

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Girona han renovat el seu acord de col·laboració per a millorar la competitivitat de les empreses a través de l’assessorament i la formació dels empresaris, segons expliquen en un comunicat.

El conveni, signat pel president de la Cambra de de Comerç de Girona, Jaume Fàbrega, i el director territorial a Catalunya de CaixaBank, Josep Maria Gonzàlez, inclou activitats comercials i financeres relacionades amb el comerç internacional, la sostenibilitat i la digitalització així com la millora de la competitivitat.

L’acord també preveu cursos per a la formació del personal responsable dels departament d’exportació així com jornades i esmorzars de treball per exposar diferents novetats que vagin sorgint en el món empresarial i que aportin uns coneixements que són del tot necessaris per als empresaris i els seus treballadors. A més, i en interès de les empreses associades a la Cambra de Comerç, es podran organitzar videoconferències amb representats d’oficines de CaixaBank en els 16 països en que està present.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.