Economia

La Cuina de l’Empordanet presenta la seva nova guia de restaurants

La Cuina de l’Empordanet ha presentat aquest matí la seva nova guia de restaurants en un acte que s’ha fet a l’Hotel Aigua Blava de Begur i que ha comptat amb la presència de caps de cuina i de sala dels 11 restaurants que formen part del col·lectiu gastronòmic empordanès; del seu president, Vicenç Fajardo; de la diputada delegada de Girona Excel·lent i Mercats de la Diputació de Girona, Vanessa Peiró i la Presidenta del Consell Comarcal del Baix Empordà, Gloria Marull.

La guia és la carta de presentació del col·lectiu, amb la qual es dona a conèixer quins són els restaurants membres de l’associació, es fa difusió de la informació bàsica de cada restaurant mitjançant la comunicació clara i accessible.

La guia contribueix a crear una identitat de marca coherent, donant protagonisme als espais interiors i exteriors dels restaurants, així com a les fotografies conjuntes de caps de cuina i de sala. Aquesta decisió va en sintonia amb la línia de treball que està adoptant el col·lectiu de dignificar i donar més visibilitat a la feina que fa el personal de sala, així com posar-la a l’alçada del de cuina.

La guia, que s’ha editat en dues versions- una en català i francès, i l’altra en castellà i anglès- serveix per donar a conèixer i promocionar els 11 restaurants que integren el col·lectiu. A més, la publicació de La Cuina de l’Empordanet també és una eina útil per als informadors turístics de la zona, ja que es distribueix a totes les oficines de turisme de la comarca i altres punts d’informació. En aquest sentit, cal dir que la guia no només està pensada de cara als visitants i turistes sinó també per la gent local amb l’objectiu que gaudeixin dels establiments de més prestigi i renom del territori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.